Leukste magazines voor de vrouw

Leuke vrouwen magazines

Het is natuurlijk heerlijk om af en toe een magazine te lezen. In Nederland hebben we een breed aanbod met verschillende vrouwenbladen. Je twijfelt alleen wat nou echt de leukste magazines zijn. Bijvoorbeeld om zelf te lezen of om cadeau te doen. Wij hebben de leukste magazines voor de vrouw op een rijtje gezet.

Flair

De Flair is eigenlijk het ideale vrouwenmagazine. Je wordt in het magazine op de hoogte gehouden van vrijwel alles wat met vrouwen te maken heeft. Elke week word je op de hoogte gehouden van de laatste trends op mode, wonen, make-up en lifestyle. Er staan ook regelmatig interviews in met onbekende en bekende Nederlanders. Daarnaast zijn er vaste rubrieken om te lezen zoals het huishoudboekje. Je doet zo inspiratie op om zelf te besparen op je vaste lasten.

Linda

De Linda is één van de populairste vrouwenmagazines van dit moment. Het magazine komt één keer per maand uit en staat in het teken van alles wat Linda de Mol leuk vindt. Je blijft op de hoogte van de nieuwste films, series, mode, wonen en food trends. Daarnaast publiceert ze ontroerende verhalen van trouwe lezers of bijzondere Nederlanders. Verder zijn er vaak interviews van bekende Nederlanders te vinden.

Libelle


De Libelle is al jaren één van de grootste weekbladen voor vrouwen. Vrouwen kunnen geïnspireerd worden voor lekkere gerechte, woontips, tuinieren, mode en inspirerende verhalen. Er staan regelmatig onbekende Nederlanders in centraal met verhalen die je gelezen moet hebben.

Glamour

Het grootste fashionblad van Nederland is natuurlijk de Glamour. Je wordt hierin op de hoogte gehouden van de laatste trends van mode & beauty. Daarnaast staan bekende Nederlanders centraal, maar ook sterren uit Hollywood. Elke maand wordt er een uitgave bezorgd mits je natuurlijk een abonnement hebt op de Glamour. Dit magazine is geweldig voor de vrouwen die dol zijn op mode en beauty trends.