Jurken voor grote maten

grote maten jurken

Natuurlijk kan je met een plus size nog steeds leuke jurkjes dragen. Er zijn genoeg jurken voor grote maten verkrijgbaar. Soms is het alleen even zoeken voor inspiratie om een leuk jurkje te vinden. Gelukkig hebben wij de leukste plus size jurken voor je op een rijtje gezet.

Jurken van Only Carmakoma

Heel lang had de Only het beeld dat er alleen slanke dames konden shoppen. Ze kregen zelf ook al vrij snel door dat plus size de standaard is in Nederland. De meeste vrouwen hebben minimaal maat 42 gemiddeld in Nederland. Ze besloten daarom Carmakoma op te richten. Fashion voor curvy vrouwen met een maatje meer. In de collectie hebben ze prachtige jurken opgenomen waarbij rekening is gehouden met de ronde vormen van de vrouw. Je kan kiezen uit verschillende patronen en ervoor zorgen dat je er echt stralend uit komt te zien.

Zizzi overslagjurkjes

De overslagjurken van het kledingmerk Zizzi zorgen ervoor dat je er echt stralend uit ziet. De jurken geven je net wat meer zelfvertrouwen en komen in prachtige prints. Wij zijn absoluut verliefd op de nieuwe zomercollectie van Zizzi en zien onszelf er wel in lopen. Neem bijvoorbeeld de overslagjurk met een zebraprint. Dit jurkje is gewoon te leuk om te laten hangen in de winkel. Een overslagjurk zorgt er ook nog eens voor dat je er prachtig blij loopt deze zomer. Of neem bijvoorbeeld de gebloemde blousejurk van Zizzi. Deze plus size jurken zien er echt schitterend uit.

Anytime Plus size jurken

Anytime heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in een leuke kledinglijn voor vrouwen met een maatje meer. Ze gaan mee met de laatste modetrends en zorgen ervoor dat je er stralend uit komt te zien. Met Anytime krijg je de leukste jurken om in te stralen. Je kan uit verschillende leuke trends kiezen om te dragen tijdens de zomermaanden. Maar er zijn ook leuke jurkjes met lange mouwen te vinden om in te stralen.

Promiss Plus Size jurkjes

Promiss heft ook al een aantal jaren op rij nu een schitterende collective voor plus size vrouwen. Het maakt echt niet meer uit of je een maandje meer hebt of niet. Wij hebben de leukste jurkjes voor je verzameld en zorgen ervoor dat je er deze zomer prachtig uitziet. Kortom zorg ervoor dat je eens online kijkt bij dit kledingmerk als je op zoek bent naar een leuk jurkje. Deze zomer kan je absoluut leuk voor de dag komen met de nieuwe collective van Promiss.