Deze 5 magazines moet je hebben voor je interieur

interieur magazines

Je bent van plan om binnenkort je interieur aan te passen. Of er zijn plannen om je woning te renoveren. In dit soort situaties wil je natuurlijk graag inspiratie op doen. Je wilt graag een nieuw interieur en ervoor zorgen dat deze aansluit bij je wensen. Gelukkig hebben wij 5 magazines voor je op een rijtje gezet. In deze magazines kan je inspiratie op doen om je interieur aan te pakken.

VTWonen


Al jaren het nummer één magazine om inspiratie in op te doen. Verschillende trends komen hierin voorbij. Na het lezen van het nieuwe nummer ben je direct op de hoogte van de laatste trends. De VTWonen zorgt ervoor dat je genoeg inspiratie krijgt om je woning aan te kleden. Dit woon magazine is absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een leuk magazine. Als je er maar één in huis wilt aanhalen raden wij dit magazine aan.

Scandinavian Living


Ben je dol op de Scandinavische woonstijl? Dan wil je natuurlijk inspiratie op doen voor je interieur in de Scandinavian Living. In dit magazine word je volledig op de hoogte gebracht voor de laatste woontrends rond de Scandinavische woonstijl. Je leest hier alles over het Scandinavisch design, maar ook interieur tips en reizen in de regio. Kortom je kan hier echt inspiratie in op doen voor je interieur.

Eigen Huis & Interieur


Al jaren een populair magazine waarin je maandelijks op de hoogte gesteld wordt van de laatste woon en interieur trends. In Eigen Huis & Interieur wordt je op de hoogte gehouden van alles wat zich in je woning afspeelt. Het is een fijn woon magazine met uiteenlopende stylen en interieurtips. Elke keer zijn er ook weer nieuwe architecten aan het woord om je te adviseren over je woning en interieur.

Seasons

Seasons is een magazine die verder gaat dan alleen je woning en interieur. Je kan er ook tips in op doen om je tuin aan te pakken. Handig als je ook een tuin bezit die wat aandacht nodig heeft. Je krijgt elk seizoen creatieve tips om je woning meer sfeer en stijl mee te geven. Kortom een top woon magazine om lekker van te genieten!

Ariadne at Home

Opnieuw een populair woon magazine waar je inspiratie in kan op doen voor je eigen woning. Ariadne at Home laat je ook binnenkijken bij andere Nederlanders die op een leuke manier hun woning gestyled hebben. Daarnaast geven ze elke maand stylingtrucs weg die je bij je eigen interieur kan toepassen.