De 10 leukste plus size badpakken & bikini’s van dit seizoen

Plus size bikini's en badpakken

We kunnen allemaal natuurlijk niet wachten tot de zomer aanbreekt. Dit is de tijd om weer onze bikini’s en badpakken uit de kast te halen. We willen natuurlijk graag een mooie badpak of bikini dragen. Uiteraard is er ook voor plus size mooie badpakken en bikini’s te vinden. Wij hebben de 10 leukste daarom op een rijtje gezet.

Vero Moda Curve Zwarte Bikini

Speciaal voor vrouwen die onzeker zijn over hun maatje meer heeft Vero Moda de Curve badkleding lijn ontwikkelt. Er zijn ook bikini’s die je vol trots kan dragen. Neem bijvoorbeeld de zwarte bikini uit de Curve collectie. De broekjes en topjes zijn iets langer dan normaal. Hierdoor wordt een deel van de buik gecorrigeerd. Je kan zo vol trots je bikini dragen. De hoge taille zorgt ervoor dat je er prachtig uit komt te zien. Kortom perfect voor plus size.

Hunkemoller Scallop Dreams

Draag je toch liever een badpak? Geen probleem, want er zijn genoeg opties dit seizoen. Neem bijvoorbeeld de Hunkemoller Scallop Dreams. Dit badpak is corrigerend en zorgt ervoor dat je er werkelijk prachtig uit ziet. Je hoeft je zo geen seconden zorgen te maken over je uiterlijk als je het strand bezoekt. De badplak is in verschillende plus size maten verkrijgbaar.

Beachwave Corrigerend Badpak

Wil je er stralend uitzien in een plus size badpak? Beachwave laat je echt weer schitteren en zorgt met donkere kleuren voor een gestroomlijnd lichaam. Het badpak is corrigerend zodat je er werkelijk prachtig uit komt te zien.

Junarose bikini met hoge taille

Een bikini met hoge taille is perfect als je onzeker voelt over je lichaam, maar je toch heel graag een bikini wilt dragen. Junarose heeft verschillende bikini’s ontwikkeld met een broekje voorzien van een hoge taille. Je kan zo er echt stralend uit komen te zien in je bikini.

Beachwave bikini met overslag broekje

Nog een fijne plus size bikini is de Beachwave bikini met overslag. Aan de bovenkant van het broekje zit een overslag die de buik voor een deel bedekt. De overslag zorgt voor afleiding mocht je twijfelen over een bikini. Het is een mooi corrigerende bikini en een oplossing als je onzeker bent over je lichaam.

Beachwave corrigerende badpak jurk

Wil je lichaam graag verhullen? Een schitterende oplossing is de Beachwave corrigerende badpak jurk. De badpak ziet eruit alsof je een leuk jurkje draagt. Uiteraard is het van badstof gemaakt en kan er zonder problemen in zwemmen. Het badpark jurkje kan weleens de trend van 2020 worden onder de plussize collectie. Het is namelijk een leuke oplossing om je lichaam voor een deel te verhullen.

Corrigerende badpak met pijpjes

Ben je niet alleen onzeker over je lichaam, maar ook over je bovenbenen? Een corrigerend badpak met pijpjes zorgt ervoor dat je lichaam voor een deel verhuld wordt. Je hoeft zo niet alles bloot te geven en toch kan je een leuke badpak dragen.  

Zwemjurk van Ulla Popken

Ulla Popken is al jaren gespecialiseerd in grote maten mode en heeft daardoor ook een groot assortiment met plus size badkleding. De zwemjurk van Ulla Popken doet het dan ook uitstekend dit seizoen. De jurk ziet er schitterend uit en hiermee ga je absoluut over het strand flaneren.

Tankini van Ulla Popken

Opnieuw staat er een Ulla Popken creatie in onze lijst met top 10 mooiste zwemkleding voor plus size vrouwen. Vergeet bijvoorbeeld eens het aantrekken van een bikini. Maar kies voor een Tankini. Deze bikini bestaat ook uit twee delen alleen wordt de buik bedekt. Je kan zo zonder stress in je bikini rondlopen.

Zizi bloemen bikini

De zizi bloemen bikini valt net iets langer dan je gewend bent van een bikini. Hierdoor hoeft je buik niet volledig bloot te zijn. Dit voelt voor de meeste vrouwen net iets prettiger bij het dragen van een bikini.