About Merel

140217.04 1

Over mij
Ik ben Merel, bouwjaar ’94 en masterstudente sociologie. Ik groeide op in de buurt van Den Haag, maar vertrok na de middelbare school naar Antwerpen om te gaan studeren. De stad (en mijn Vlaams lief) veroverde mijn hart en ik besloot nooit meer weg te gaan.

Over crvy.nl
Deze blog is ontstaan omdat ik het jammer vond dat er zo weinig blogs bestaan van meiden met mijn maat. Ik noem mezelf wel eens in between. Ik ben niet dun, maar ook geen plussize. In de zomer van 2014 besloot ik in het diepte te springen en aan de wereld te bewijzen dat curves en modieus prima samen gaan. Op mijn blog zul je vooral outfits en shoplogs vinden, maar ook meer persoonlijke artikelen. De tofste plekken in Antwerpen deel ik met jullie in de rubriek Antwerpen

Samenwerken, vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar crvyblog@gmail.com.

 

Advertenties

7 gedachtes over “About Merel

  1. Wat een supertoffe meid ben jij zeg!! Die “Mermaid of duty”-tshirt staat nu dus ook zeer hoog op mijn wishlist. Ook ik ben gebeten door het Antwerpen-virus. Zelf woon ik in de zuidelijkste uithoek van Belgisch Limburg, maar ik reis zo vaak ik kan af naar “’t stad”, alleen al voor de bruisende sfeer die er heerst!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s